dinsdag 30 maart 2010

Drukte....

Tjonge wat kan een mens druk zijn met alles rondom "beestjes". Een paard verkopen, kittens waarvoor wordt geïnformeerd door mensen, ook nog zoeken naar een leuk Somali kitten voor onszelf en Lex is hartstikke druk geweest met het "ontsnappingsproof" maken van het konijnenhok. Hij is daar de hele zaterdag druk mee geweest, maar...het ziet er nu heel degelijk uit en de konijnen zitten er nog steeds in:-)

Op de advertentie op Marktplaats voor Tieke stromen de reacties binnen. Opvallend veel van mensen die net als ik, niet zulke helden zijn. Het is zo moeilijk om te proberen de goeie plek eruit te halen. Ook wordt er geboden op Tieke. Zo maar, door mensen die niet eens willen horen wat voor paard ze is, of haar komen bekijken. Dat snap ik niet hoor, het gaat over een dier en niet over een ding!
Ik reageer daar dan ook niet op.
Het meest prettig is het natuurlijk als mensen bellen. Dan kun je gelijk wat horen van die mensen en vertellen over Tieke. Helaas is er al één geïnteresseerde afgevallen die voor ons heel goed klonk.
Nu dus weer verder met de volgende. Vanmiddag ga ik die mevr. bellen en dan maar weer zien. Wat zal ik blij zijn als we zo`n plek voor Tieke hebben gevonden dat we haar met vertrouwen kunnen laten gaan.

Vandaag wil ik ook de kittens naar beneden verhuizen. De bench staat al klaar in de kamer, even inrichten en dan mag het spul beneden komen wennen aan alle drukte van een gezin en vooral...de honden! Dat zullen ze wel heel eng vinden want boven op de kattenkamer is het heerlijk rustig, maar ook kittens moeten socialiseren en dat gaat beginnen. Voor ons ook weer een heel leuke fase want dan zien we zelf ook veel meer van ze.

2 opmerkingen:

  1. nou je hebt het er maar druk mee,maar ik vindt het nog steeds leuk om te lezen en te volgen het wel en wee in huize bettekamp

    groetjes koos

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je Koos. Op het moment ben ik er té druk mee, maar er komt zaterdag iemand kijken naar Tieke....Spannend, maar het klinkt goed wat deze mensen te bieden hebben:-)

    BeantwoordenVerwijderen