maandag 15 maart 2010

Plannen.....

Plannen zijn er zeker:-))


En dan bedoel ik PLANNEN om mijn plan om de vier mooiste kleuren bij de Abessijn/Somali in huis te hebben. Woensdag ga ik kijken bij cattery "van het Gildenhuys' naar een blauw Somali poesje; Burberry. Zij is al in januari geboren en kan al binnen korte tijd verhuizen naar hier. Tenminste als ik Burberry wat vindt. Nu heb ik al foto`s van haar gekregen en dan denk je toch; hoe kun je niet voor haar vallen??!!

Zo`n plaatje van een poezenkind, mooi hè?!

Ook met haar kan ik gaan fokken als ze daar aan toe is en dat is natuurlijk ook heel leuk. Krijgen we van die wollige kittens en dat is weer heel anders dan de Abessijn kittens die gladharig zijn. Ook kan een Somali gedekt worden door een Abessijn kater( om nieuw bloed in het nog erg kleine ras Soamli te brengen) en dan is het een optie om Zorro( Nadal of Bahir Dar) te gebruiken:-)) Zorro is door ons gefokt in 2009. Hij is prachtig van kleur en nog leuker; hij heeft een fantastisch karakter. Hij is sinds kort opgenomen in de "escort-service" van Somali Abessijn Nederland. En dat is dan weer de vereniging waar ik sinds kort vrijwilliger van ben. Ik moet het allemaal nog regelen, maar ik ga de ledenadministratie en de showagenda overnemen van degene die dat nu doet. Ik heb daar zin in. Ik heb ook al de ledenadministratie van de ZWHVN ( Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland) gedaan en dus is dat wel bekend.
Ik ben al naar één vergadering van SAN geweest en dat was erg gezellig. Reden om ook echt te starten met vrijwilligers werk voor deze vereniging.

Maar....Zorro is daar dus openomen als dekkater en hoe leuk zou het wel niet zijn als hij dan weer een poesje zou dekken van hier. Ik weet nog helemaal niet of dat zou passen hoor, tenslotte is het kleine poezenmeisje ook nog niet een hier, maar PLANNEN maken kan natuurlijk altijd.
Daar heb ik niet zo`n moeite mee. Mensen om me heen zijn soms nog overtuigd van een bepaald plan van mij, maar dan blijkt later dat ik dat al weer 3x heb verandert. Ik ben nogal impulsief én ik vertel mijn gedachtespinsels graag aan mensen die het willen horen( of-misschien- niet willen horen...).

Kortom; woensdag ga ik dus kijken bij de kleine Burberry en dan kijk ik of ze bij ons mag komen wonen. Er wordt al wel over een naam voor haar nagedacht want Burberry, dat wordt niet haar roepnaam. De namen die ik in gedachten heb zijn Kioni en Shirin. Moeilijk kiezen hoor want ik vindt ze allebei erg mooi.


Zijn er mensen die mee willen denken over haar naam; laat me dan weten wat jullie het mooiste vinden:
Kioni ( een plaatsnaam op het Griekse eiland Ithaca)
Shirin( een deelnemer van het programma "Project Catwalk)
Ik hoor het graag!

2 opmerkingen:

  1. Ik zou voor Kioni gaan...schijnt dat ze beter luisteren naar namen die eindigen op een i klank..tenzij je al 3 van die namen in huis hebt natuurlijk :-)maar leuk stukje...volgens mij neem je haar woensdag meteen mee als t zou kunnen...ik ben benieuwd hahahah..groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kioni is idd een leuke naam! Klinkt erg guitig. Wat een snoezepoesje zeg! Zelf ben ik ook helemaal weg van "blauwe" en "witte" poezen. Als ik een gokje mag wagen...onweerstaanbaar Marjon! Go for it!Grtjs,
    Lieve

    BeantwoordenVerwijderen