dinsdag 20 augustus 2019

Aziz is verhuisd

Vandaag is Aziz verhuisd naar zijn nieuwe thuis. Vrijdag gecastreerd en nergens last van, dus vandaag is de dag dat hij mocht gaan. En dat moet fijn voor hem zijn want hij komt lekker bij Aad in huis wonen en daar zal hij veel aandacht krijgen. Dat is een heel ander bestaan dan in het katerverblijf.
Madara en Aziz
Hij heeft zijn genen doorgegeven want hij heeft 3 poezen drachtig gemaakt en nu is het zíjn tijd.
Ik heb hem vanmorgen weg gebracht en dat werd niet met gejuich begroet. Toen Aziz het mandje zag werd hij gelijk boos en wilde zich niet laten pakken. Misschien herinnerde hij zich zijn ritje van vrijdag....??
Maar natuurlijk moest hij toch in het mandje en toen zo`n 50 minuten in de auto om aan te komen bij zijn nieuwe thuis. In zo`n nieuwe omgeving is het natuurlijk erg wennen en hij sloop dan ook behoedzaam rond in huis. Maar dat heeft gewoon tijd nodig. Belangrijk is dat hij de kattenbak kan vinden en dat hij gaat eten en drinken. En dan komt hij langzaamaan wel om aandacht vragen. Aziz is een heel lieve kater maar dat werd steeds minder zichtbaar in het katerverblijf. Hij was echt niet gelukkig en dus heeft hij niet langer dan nodig was in het katerverblijf gewoond.
Ik hoop dat Aziz heel gelukkig wordt bij Aad!

Hier in huis is Madara drachtig van Aziz. Madara is nu 8 weken drachtig en dus rekenen we volgende week op kittens. Erg spannend want voor Madara is het natuurlijk haar eerste nest. Maar het komt vast goed want ze was zo lief voor de kittens van Bibi.
Zo heeft Aziz duidelijk wat achter gelaten hier in huis ;-)

Pebbles op de veranda met Kytah vlakbij
Zo is de stand van katten hier in huis weer wat beter verdeeld. Waren er eerst 3 katers en een castraat dat is nu 2 katers en 1 castraat.
Waren er eerst 2 poezen, dat zijn er nu weer 3 nu Pebbles erbij is gekomen.

Pebbles is al ontzettend goed aan het wennen. Ze is zo`n grappig poesje. Ze gaat mauwen als Wim de
Kytah bij Wim
kamer uit gaat, ze komt ons begroeten als we thuis komen, met de honden gaat het al heel goed alleen Madara is nog een beetje eng. Het lijkt erop dat Pebbles nu al naar Wim trekt. Wim was tot hij een relatie met mij kreeg vooral een honden mens. Hij houdt van allerlei dieren dus hij had geen hekel aan katten maar is er wel zwaar allergisch voor. Gelukkig zijn daar medicijnen tegen want hij heeft ontdekt dat katten ook ontzettend leuk zijn en dat vinden de katten ook van hem.
Regelmatig zit Wim op de bank met minstens één kat op schoot en de ander in de buurt. Maar Pebbles is bijna niet weg te slaan bij hem. Vrienden vanaf het eerste moment.

Vanmiddag is ze voor het eerst buiten geweest op de veranda en dat was heel erg interessant. Al die nieuwe geluidjes, vliegen en vogels en allerlei nieuwe dingen om in te klimmen. Het gaat helemaal goed komen met Pebbles. Ze vind haar plekje nu al.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten