donderdag 2 september 2010

Opluchting!!

Joepie de poepie!!!

Vannacht heeft Keli geen diaree gehad en de pups hebben de kist ook schoon gehouden. Ik wist vanmorgen echt niet wat ik zag, schone pups en een schone kist, geen diaree!

Gisteren is bij het ontlastings onderzoek van Keli gebleken dat ze geen giardia besmetting heeft en daar waren we natuurlijk heel blij mee. De DA heeft toen overlegd met haar collega en Keli heeft nu een kuur die de dikke darm moet gaan genezen. En kennelijk slaat dat aan. Hoewel ik er vanacht nog twee keer met haar uit ben geweest- ze piepte, maar dat betekende dat ze bij haar pups wilde zijn- heeft ze helemaal niets gepoept:-))
Dat er geen giardia besmetting is betekend ook dat het leven van onze poezenbeesten weer wat aangenamer wordt. Hoewel de DA adviseerd om ze nog wel apart te houden( dus niet in de huiskamer waar alle poep terecht komt, dit ivm de as. bevalling van Fay) mogen ze wel weer uit de kattenkamer en de hele bovenverdieping gebruiken. Dat geeft ze een hoop meer ruimte.

De pups hebben ook allemaal een kuurtje voor een week en dat slaat kennelijk ook zo goed aan dat ze vannacht al geen diaree hebben geproduceerd. Ook was de poep vanmorgen een stuk beter en zag ik alweer keuteltjes( die ik ook beter kan opruimen).

Gisterenavond hebben we de pups ook weer gewogen en toen bleek dat ze ondanks alle "poepperikelen" wel goed zijn gegroeid. Steffi en Sido zijn al 4kg en de anderen varieren tussen de 2750(spike) en 3250gr.

Jullie zullen begrijpen dat de opluchting heel groot is en hopelijk kunnen we nu echt gaan genieten van een stel fantastische en ondernemende pups:-))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten