vrijdag 10 september 2010

Het gaat goed.....

Het gaat goed met de kittens, het gaat goed met Fay, het gaat goed met de pups en het gaat daardoor goed met mij.....Klinkt dat zweverig?? Maar het is wel zo hoor. Het is zo genieten van de twee kittens die rustig in het nest liggen, met dikke buikjes en lekker slapend. Dat ze rustig zijn is altijd een goed teken. Als ze tekort zouden komen, dus honger hebben, dan zijn ze onrustig en kunnen niet slapen van hun knorrende maagjes. Nou dat is dus niet aan de orde. Fay verzorgt haar kleine spul heel netjes, het bed is schoon, de kittens hebben schone kontjes, zoals ik al zei; dikke buikjes en ook zorgt Fay goed voor zich zelf. Ze wast zich zelf, maar wordt soms ook door Nimah gewassen, en ze eet goed. Ze heeft natuurlijk twee kittens te voeden en dat maakt dat ze veel moet eten en drinken en dat gaat prima. Kortom, ik ben dik tevreden. De kittens hebben hun namen gekregen. Het blauwe meisje heet KIONI en het wildkleur mannetje heer STAVROS. Dit zijn plaatsnamen van het Griekse eiland Ithaca waar we twee jaar geleden een fantastische vakantie hebben gehad. En jullie weten het natuurlijk al...Kioni gaat hier blijven:-))
Dat is straks ook heel leuk voor Senne want als Kioni wat groter is dan kunnen die meiden lekker samen spelen.

Het gaat ook heel goed met de pups. Ik zou bijna zeggen: te goed...Wat een ondernemende bende zeg, niets in huis is meer veilig. Denk je dat je alles hebt afgeschermd voor bijtgrage tandjes en dan ontdekken e weer wat anders. In de tuin hadden we plastic schermen gezet voor de hekjes want ze de pups wilden hun koppies erdoor heen steken...heb je dat opgelost....beginnen ze de buxus haagjes onder handen te nemen. Nou wisten we het al wel hoor, buxus is giftig, maar tot nu toe hadden de pups van vorige nesten nooit de neiging om die struikjes helemaal te willen slopen....nou deze wel. Andere pups bleven tussen 4 en 5 a 6 weken altijd in de zitkuil in de tuin, deze klommen er met 4 weken al uit. Zo kan ik nog wel even verder gaan....het zijn een stel zeer vlotte rakkers, maar zoooooo leuk en enthousiast.
Zoals ze ons al kennen; je komt thuis en het hele spul komt op je af rennen en als je ze roept komen ze echt op je af om te komen spelen. Ook deze pups hebben het alweer door; mensen zijn leuk! En dat is wat wij onze pups altijd heel graag mee willen geven. Ik hoop dat deze keer in de puppentest ook weer naar voren gaat komen; dat we mensgerichte, stabiele pups "afleveren". Dat ze al heel stabiel zijn en niet snel schrikken blijkt wel uit het feit dat ik gewoon een ijzeren bak naast ze kan laten vallen en dat ze alleen maar opkijken. Wat nou schrikreactie....:-))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten