vrijdag 3 september 2010

Steeds meer genieten....

....want het gaat heel goed met Keli en haar kroost! Hoewel de poep van verschillende pups nog wat dikker zou mogen zijn wordt er nu op duidelijke momenten gepoept( bijv. gelijk na het eten) en zo hoort dat ook te zijn. Vanmorgen was de kist wederom helemaal schoon van poep en ik moet ook zeggen dat er weinig plasjes in liggen. Ze proberen hun "nest" kennelijk al schoon te houden. Als ik ze uit de kist laat wordt er dan ook gelijk volop geplast en gepoept. Echt heel grappig om te zien dat dit instinct zo duidelijk aanwezig is!Dit is het hele witte volkje bij elkaar. Rana, Keli, Max en de puppen!

Keli had vannacht ook geen diaree, dus het mag duidelijk zijn, ik heb door geslapen!!! Wat een heerlijkheid zeg, een hele nacht ongestoord slapen en dus een stuk meer uitgerust wakker worden. Dan is alles ineens vrolijker en makkelijker. Makkelijker om te genieten van de pups en ook meer energie om eens even flink te boenen. Op de knietjes met een emmer sop van groene zeep( dat neemt de geur goed weg) de vloer schoon maken. Natuurlijk wordt er al snel weer geplast/gepoept, maar dan heb ik in ieder geval het gevoel dat we weer schoon beginnen.

Wat ook een hoop scheelt is dat de puppen vandaag best veel buiten zijn geweest. De temperatuur was goed, het was droog én een zonnetje.....deur open en lekker frisse lucht snuiven. Dat is voor ons allemaal gezond en dus ook voor de puppen. Daar is ook veel te ontdekken en dat is zeer vermoeiend. er is dan ook veel geslapen buiten. Omdat de grond dan toch weer vrij snel afkoelt heb ik het kleine spul om 17.00u weer naar binnen gehaald, maar gezien de weersverwachtingen kunnen we de komende dagen hopelijk nog veel naar buiten. Dat voegt ook weer zoveel toe aan alle indrukken die ze opdoen. Er was ook veel lawaai want de buurman was de heg aan het scheren en dat is altijd goed voor het wennen aan vreemde geluiden:-))

Dat Max zijn broertjes en zusje nog steeds erg leuk vindt zal ik laten zien door de volgende foto`s:-))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten