zaterdag 25 september 2010

En toen waren er nog maar twee!

Vandaag zijn eerst Spike- die nu Snow heet- en Sam- die nu Takoda heet- opgehaald. Echt twee uiterste, en dan bedoel ik in de plaats waar ze gaan wonen. Takoda blijft in Ede wonen, maar Snow helemaal in Landgraaf.
Wat heel leuk is voor Snow, is dat hij daar zijn grote broer Mister tegen gaat komen. Mister is een broer van onze Max en dus ook uit het nest waarvan de vader ook Beau was. Twee echte broers hebben ze daar dus straks in huis. Omdat Snow uit de test kwam als nog wat onzeker hebben we er juist voor gekozen om hem bij zijn zeer stabiele broer Mister te plaatsen. Wij hebben Mister lang niet gezien, maar hij schijnt uiterlijk erg op Max te lijken en is dus een grote hond> Volgens zijn eigenaren is Mister een probleemloze hond en dus een goed voorbeeld voor Snow die de hele wereld nog best een beetje overweldigend vindt. We zijn heel benieuwd hoe de kennismaking van Mister en Snow zal verlopen en dat horen we vast wel van e terug. Ze gaan dat in ieder geval op neutraal terrein doen zodat Mister zeker geen last zal hebben van territorium drang en de kennismaking vast heel soepel zal verlopen:-))

Takoda blijft dus in Ede wonen en dat op een heerlijke plek; nl. in het bos. Dat lijkt mij een super plek voor een hond want daar kan hij straks als hij wat groter is, heerlijke wandelingen maken met zijn baasjes. Volgende week komt Takoda alweer terug voor een weekje logeren. Het ene baasje van Takoda is nl. net geopereerd aan zijn knie en loopt dus moeilijk en het andere baasje heeft dan nachtdienst en is er dus `s nachts niet om uit gaan om hem te laten plassen. Dus komt hij- ws. tot zeer groot genoegen van Max- een weekje bij ons logeren. Alles hier in huis is nog vertrouwd en dus is het niet zo erg dat hij hier weer komt. Het zou veel vervelender zijn als hij dan weer ergens anders waar hij niet vertrouwd is moest wennen. Net een verhuizing achter de rug en dan weer een nieuw plekje dat zou niet in het belang van Takoda zijn en ds komt hij hier.
Dat zal vast gezellig zijn, voor ons en voor Max en Takoda. Hoe Keli dat vindt....?? We zullen zien:-))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten