zondag 30 mei 2010

Max en zijn zusje Kira

Vandaag zijn we met Max op bezoek geweest in Lichtevoorden bij Max zijn zusje Kira. Max en Kira zijn uit hetzelfde nest en Kira was het enige teefje tussen 8 reutjes. Heel leuk om weer eens bij haar op bezoek te gaan want de eerste keer dat we daar kwamen met max werd het echt een feestje voor de honden en ze waren duidelijk gek op elkaar. Op een bepaald moment lagen ze samen te slapen"neus tegen neus".
Dus we hadden er zin in om op pad te gaan naar Kira en haar baasjes.
We hebben eerst Jango naar broertje Buddy gebracht en ook dat was meteen weer feest. Jango rent naar binnen, ziet Buddy en het stoeien is begonnen.....

En wij dus op pad met Max achterin. Daar merk je trouwens niets van, Max is heel erg rustig achterin, legt zijn koppie op de rand van de achterbank zodat hij ons kan zien en zo zit hij bijna de hele reis.
Bij Kira aangekomen is Kira gelijk helemaal enthousiast om haar broer te zien. Max lijkt wat pierig en is niet gelijk te porren tot spelen. Hij lijkt niet helemaal lekker in zijn velletje te zitten en we gissen een beetje naar de oorzaak. Is hij uit zijn doen door dat Keli loops is en hij toch wat last van zijn hormonen heeft. Tenslotte wil hij Keli elke keer dat ze loops is, graag dekken( ondanks zijn castratie)Misschien is hij wat uit zijn doen doordat hij het niet zo kan vinden met Jango. Het klikt niet tussen Max en Jango en daardoor lijkt Max ook wat uit zijn doen. Wat het ook is, het neemt wat tijd om tot spelen te komen met Kira, maar doordat Kira heel lief blijft tegen Max,krijgt ze het toch voor elkaar.
Max zijn staart gaat in de vrolijke stand en de broer en zus beginnen rondjes om de tafel te rennen vanwege een bal die ze allebei willen hebben en dan wordt het dikke pret:-))
Dat blijft toch elke keer weer zo leuk om te zien, Max enthousiast spelend met een broer of zus. Daar genieten de baasjes van Kira en wij vanmiddag dan ook erg van!

Als we terug zijn in Ede gaan we Jango ophalen en wat treffen we daar aan......een stoeiende Buddy en Jango. Zij zijn al die tijd blijven stoeien en lijken niet moe te krijgen. Jango heeft dus ook weer een heerlijke middag gehad en dat is fijn omdat hij hier in huis niet helemaal happy lijkt.
Morgen komt Buddy een dagje hier spelen en dan hoop ik net zo`n vrolijk stel te zien als Buddy en Jango vandaag bij Buddy waren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten