vrijdag 21 mei 2010

Keli is een rare hond.....

Schreef ik eerder nog dat Keli de meest gewone hond is die we hebben....alleen niet met haar hormonen dan. Ze is vandaag loops geworden en dat maar vier en halve maand na de laatste keer. Dat betekend dus dat Lex en ik ineens aan het rekenen zijn geslagen hoe het uit zou komen als we Keli deze loopsheid zouden laten dekken. Dat betekend nl. pups in de zomer en dat is wel heel aantrekkelijk. De pups kunnen dan vanaf 4 weken zoveel mogelijk naar buiten en daar leren ze heel veel van. Dat ik een week op vakantie ga in augustus, met Jessie, werd al gelijk opgevangen door Lex; Hij neemt dan wel een week vrij!! Natuurlijk ook gelijk de baasjes van de- hopelijk- aanstaande vader gecontact en...zij gaan er aan mee werken....nou ja, Beau dan. Want de prachtige vader van Max wordt wederom de vader van een nestje van Keli:-))
Ineens spannend dus. Zo kan de natuur je echt voor het blok zetten en dat blijft toch ook echt het leuke van fokken. Zo maak je een prachtige planning en zo...wordt het door de war gegooid. Reken je op Nimah die naar de kater mag, krijg je Keli die binnnekort naar haar "lover' mag.
Wat wel iets minder is....gisteren heb ik Jango( zoon van Keli en Bandit) opgehaald in Zoetermeer. En...hij is nog heel of anders gezegd....hij heeft zijn ballen nog!
Dat wordt dus lastig als Keli wat verder is in de loopsheid. Hij zal wel interesse gaan tonen en we moeten natuurlijk niet hebben dat hij Keli zou dekken.
Maar ja, ook daar vinden we wel een oplossing voor! Tenslotte zit Max ook nog steeds in de ontkennings fase. Hij heeft geen ballen meer, maar dat wil hij zelf nog steeds niet weten, dus zal hij ws. apart gaan slapen met Jango in Bas zijn slaapkamer en Keli en Rana gewoon in de gang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten