donderdag 27 mei 2010

Hectisch...

Ja hectisch is het hier in huis. Natuurlijk hebben we Keli nog loops en dat betekend dus dat Jango en Max de hele tijd gescheiden van Keli en Rana worden. Gelukkig kunnen ze twee aan twee de "ellende" van de afzondering door maken. Jango wordt aardig opgewonden van het "loopse" luchtje van Keli en als daarbij dan ook nog twee poezen krols zijn, dan is dat echt wel veel voor de net ontwakende hormoontjes. Vanavond zag ik Jango dan ook weer "rijdende"bewegingen maken boven Fay. Nimah is nl. onder tussen weg gebracht naar haar "lover" en nu maar hopen dat ze drachtig terug komt.
Verder kreeg ik vandaag ineens telefoon dat de nieuwe eigenaren van Aygo niet meer wilde wachten op de uitslag van de DNA test, maar dat ze Aygo- als mooi blauw mannetje- toch heel graag wilde hebben:-)) Wanner komen jullie hem halen?......nou doe maar vanavond!! En dus is Aygo vanavond vertrokken als tweede kitten van het nest. Matiz was zondag al vertrokken naar zijn nieuwe huis en van hem kreeg ik al goeie berichten. Hij wordt al vriendjes met het Abessijn sorrel poesje van 9 maanden waar hij als vriendje bij is gekomen. Ze beginnen al te spelen en dat ziet er dus veel belovend uit.
Nu wordt het dus wel weer stil( hoe zo stil.....er is nog zo veel over....) Maar toch ....stil....want de kittens konden zo heerlijk met elkaar lopen te rennen en gek doen door de kamer en boven. Als ze boven aan het rennen waren klonk dat als geroffel op de houten vloer en daar werd ik vrolijk van:-))
Nu zijn Fay en Zafira dus nog over en dat is wel gezellig voor Fay. Zo is ze niet alleen nu haar moeder- Nimah- bij de kater is.
Voor Zafira wachten we ook nog op de DNA uitslag.
Keli is nu op de 7e dag van de loopsheid, dus zij zal ws. maandag en dinsdag gedekt gaan worden. En dat is toch altijd weer heel spannend!
Nee, het is hier nooit saai met al die dieren in en om het huis, heerlijk!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten