dinsdag 25 mei 2010

Besmettelijk.....

Volgens mij is het besmettelijk....nu zijn Fay én Nimah ook nog krols geworden. Het is hier dus een lekker huishouden met Keli loops, en Fay en Nimah kronkelend van krolsheid over de vloer. Keli en Rana zitten nu apart van Max en Jango want was Keli eerst nog niet gediend van gesnuffel aan haar achterkant, ze begint duidelijk meer "kriebels" te krijgen. Vanochtend zag het er dan ook naar uit dat mevr. zich binnenkort best wil laten dekken....en dat moeten we voorkomen....daarvoor wachten we op Beau:-))

Maar....het goed nieuws is dus dat Nimah krols is geworden, joepie. Dan mag ze dus op bezoek bij Rocky in Hoog-Karspel. Nu treft het niet dat ik ziek thuis ben, maar de krolsheid is niet ineens over, dus heb ik nog wel de tijd om haar weg te brengen. Dat wordt wat als alles met de dekkingen lukt. Dan bevalt eerst Nimah en een paar dagen later Keli. De eerste 4 weken zijn zowel de kittens als de pups nog lekker rustig, maar daarna......
Maar ja, dat zien we dan wel weer. Tenslotte zit Rocky met smart op Nimah te wachten want als zij is geweest dan wordt hij gecastreerd en kan hij eindelijk naar zijn nieuwe gezin, waar hij gezellig in huis mag leven.

Dit alles gaat dus vanaf eind juli allemaal gebeuren, tenminste als beide dekkingen lukken en daarvan hou ik jullie natuurlijk op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten