vrijdag 16 april 2010

Poezies.....

Vanavond maar eens een verhaaltje schrijven over de kittens. Normaal zitten Lex en ik samen op de bank op vrijdagavond, maar helaas....Lex zit vast op Kreta vanwege de aswolk. En nu niet gaan roepen dat er slechtere plekken zijn... Hij zit daar echt niet voor zijn plezier hoor. Liever zat hij hier op de bank met mij en de honden aan zijn voeten!
Ik heb Lex net aan de telefoon gehad en hij heeft een zwembroek gekocht:-)) Hij gaat er dus heus ook wel een beetje van genieten hoor! Het is daar tenslotte 25 graden.

Met de kittens gaat het geweldig! Ze groeien en bloeien:-))

Ze ontdekken echt de wereld. Ze klimmen ,klauteren, rennen en spelen. En dan liggen ze alledrie weer lekker te slapen want eigenlijk zijn het nog maar baby`s. zeven weken oud en zo`n 750gram zwaar. Echte ieniemienies dus:-))
Fay kan het maar moeilijk verwerken dat haar baby`s zelfstandig dingen willen doen. Liefst zou ze ze alledrie in de bench houden zodat ze er goed een oogje op kan houden. Maar dat pikt het kleine spul niet meer en zo moet Fay er al na 7 weken aan wennen dat ze haar kids moet loslaten. Gelukkig duurt dat bij ons mensen wat langer!
Wat wel vreemd is- vind ik- is dat er nog steeds geen belangstelling is voor Aygo. Zo`n prachtig blauw, lief ventje. Zo anders als zijn broertje en zusje. Niet alleen van kleur, maar ook van karakter. Als Zafira en Matiz allang weer door de kamer aan het rennen zijn, dan ligt Aygo nog lekker op zijn rug te slapen in het mandje.

Voor ons is Aygo al een beetje favoriet. Misschien ook wel omdat we zulke goede herinneringen hebben aan Sproet( onze vorig jaar ingeslapen blauwe Abessijn). Stiekum zei ik het al even tegen Lex:,, als Aygo niet wordt verkocht, dan kunnen we hem houden..." Maar dat zou mijn plan voor een blauw Somali poesje in de war brengen en dus zien we het wel.
Wie weet komt er binnen een paar dagen wel iemand die Aygo op foto`s ziet en helemaal voor hem valt. Dat zou natuurlijk geweldig zijn:-))

Ook nog even een plaatje om te laten zien dat de kittens al helemaal niet bang meer zijn voor Rana, Keli en Max. Hier is Keli Zafira een wasbeurt aan het geven. Ze denkt zeker dat Fay niet genoeg doet aan de kittens want ze probeert iedere keer om een kitten te wassen en dan is het kontje het belangrijkste wat schoon moet. Echt grappig om te zien hoe zo`n grote hond, met zo`n enorme lap tong, zo`n ieniemeienie aan het wassen is.

1 opmerking:

  1. Dag Marjon! Nou, doe alvast de groeten aan Lex en dat hij maar geniet van zijn verwenweekendje! Onze Steven is sinds gisterenmorgen "in stand by' om "ergens" gestrande reizigers te gaan oppikken. Gisteren zouden ze met een hele crew naar Basel gaan, maar een uur later was dat al weer afgeslast. Nu zit hij hier met zijn gepakte koffer te wachten tot de wolk voorbij vliegt!
    Zeg wat een schattige poesjes! Idd, vooral Aygo lijkt echt een schatje! (Ik probeer niet in de verleiding te komen!4 kattebeestjes is momenteel wel voldoende!)Geef ze alvast een dikke knuffel van mij en geniet jij ook van je vrijgezellenweekendje!

    BeantwoordenVerwijderen