donderdag 29 april 2010

Naar nieuws....

Het is echt balen...ik heb ontdekt dat de kuikens van de merel weg zijn?? Ze waren echt nog niet zo oud dat ze al uitgevlogen kunnen zijn. Nu denk ik:,,wat zou er zijn gebeurt?" Is er te veel drukte geweest onder de carport geweest omdat Lex daar aan het klussen is óf heeft een poes de kuikens gevonden en zijn ze uit het nest weg gehaald...?? Verdrietig is het wel want ik was vast van plan om het kleine spul te gaan volgen en misschien zelfs te zien dat ze uit gingen vliegen.

Verder hadden Jessie en ik vandaag een heel goed plan( dachten we) We hebben vanmiddag nieuwe goudvissen gekocht: 10 voor de prijs van vijf. De jongeman die de goudvissen voor ons ving was zo afgeleid door Jessie dat hij helemaal vergat dat hij 10 vissen voor ons had gevangen en dus zette hij er maar 5 op de bon, en tja....daar konden wij natuurlijk niets aan doen:-))
Omdat we twee vijvers hebben leek het een leuk plan om in de grote vijver 7 goudvissen te doen en in de kleine vijver 3 goudvissen. Tot zo ver....nog niets mis, alleen....in de kleine vijver woont Guus! En Guus dacht duidelijk dat wij die drie goudvissen in zijn vijver lieten zwemmen als eten en niet als gezelschap!! We hebben Guus nog nooit zo hard door zijn vijver zien zwemmen als vanmiddag op jacht naar een smakelijke goudvis!
Jessie heeft snel het visnetje gehaald en gelukkig hebben we twee vissen weer uit de vijver kunnen vissen. Ws. is nummer drie een nare dood gestorven, want die hebben we niet meer gezien, helaas! De geredde goudvissen zwemmen nu- na hun hachelijke avontuur- rustig rond in de grote vijver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten