woensdag 9 november 2016

Het begint op te schieten

Nog zo`n 10 dagen voor Noes en 12 voor Fiep en dan moeten de kittens geboren worden. Zoooo spannend.

Ik ben al aan het voorbereiden. Een grote doos ligt al op de logeerkamer om ingericht te worden als werpdoos. Ook heb ik een echte kitten weegschaal in huis. Voelt echt heel professioneel haha
Omdat het dekken van een paar poezen natuurlijk wat geld oplevert heb ik een aantal dingen voor de poezen gekocht. Een heel mooie curver reismand waarvan ik er al 1 had. Super handig ding en nu heb ik er 2, een mooi hol waar de katten lekker in kunnen kruipen, die weegschaal dus én een nieuwe mand voor Scooby.
Omdat hij steeds in het kattenmandje ging liggen heb ik precies hetzelfde mandje voor Scooby
Scooby in het kleine mandje
besteld, maar dan groter. Nu hebben die rare honden dus een nieuwe verdeling....Max in het iets grotere mandje- waar hij natuurlijk amper inpast- en Scooby in het poezenmandje- waar hij amper inpast. Het is een heel gek gezicht om ze beiden zo te zien liggen.

Ik denk dat ik de poezen mama`s samen in de logeerkamer laat zodat ze daar rustig hun kittens kunnen krijgen. Ik wil ze heel graag samen houden zodat ze vanaf het begin alles samen meemaken. In de logeerkamer kan ik ze `s nachts ook goed horen en dat is een fijn idee. Overdag kan ik de babyfoon er bij zetten zodat ik kan volgen wat er gebeurt. Omdat de kamer niet zo groot is kan ik het ook goed verwarmen en ik heb natuurlijk ook nog de elektrische voetendekentjes die ik in de doos leg. Het wordt `s nachts echt koud- ook in huis-, dus ik zorg dat de kittens het goed warm hebben in hun nest.

Er is kittenmelk in huis en spuitjes, mocht het nodig zijn om bij te voeden, en verder hebben ze straks gewoon tijd en aandacht nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten