maandag 4 augustus 2014

Hoe wonderbaarlijk....

Tarva; sorrel poesje
Gisteren kreeg ik een telefoontje om te informeren naar een kitten en na een gezellig/informatief
gesprek namen ook deze mensen een optie op een poesje. Dat betekend dat voor alle 4 de kittens van Ayla al belangstelling is. Hoe bijzonder is dat!! Ze zijn gisteren pas een week geworden en nu al zou het kunnen zijn dat ze alle 4 al een plekje hebben om naar toe te gaan als ze 13 weken zijn.
Hemnes; sorrel katertje
Natuurlijk komen de mensen eerst nog kennismaken met mij als fokker, met de kittens én met Ayla als moeder, maar wie zou nou niet vallen voor zo`n schatjes nestje kittens. we wachten nog wel even met bezoek want er is nu nog niet zo heel veel te zien aan het kleine spul. Sinds vandaag zijn wel bijna alle oogjes open, en dat geeft ze alweer een heel ander uiterlijk, maar toch..... Ze moeten echt nog een beetje groeien en ontwikkelen om interessant te zijn voor de nieuwe mensen en een beetje te laten zien wie ze zijn. Als je dat vergelijkt met de kittens van Suus dan weet je niet wat je ziet.
Nesna; wildkleur poesje
Die zijn op dit moment aan het donderjagen door de kamer; op en af de stoelen en de bank en flink achter elkaar aan zitten. Dat blijft een leuk gezicht. Zo ver zijn de kleine Hemnes, Odda, Nesna en Tarva nog niet, maar dat gaat snel genoeg. Voorlopig houden ze zich nog bezig met drinken en slapen en dat is goed te zien aan de gewichtjes; Hemnes, Odda en Tarva zijn goed gegroeid na 2 dagen maar Nesna blijft wat achter. Haar houd ik dus even extra in de gaten en desnoods voer ik haar een klein beetje bij om niet te veel achter te gaan lopen bij haar broer en zussen.
Odda; sorrel poesje
Ze zou dan steeds makkelijker weg geduwd kunnen worden en dat moeten we natuurlijk niet hebben. verder ben en blijf ik dik tevreden over Ayla en de kittens want het nest ziet er mooi schoon uit, de kittens worden ook goed schoon gehouden door Ayla en Ayla is zelf ook nog eens heerlijk relaxt met haar kittens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten