zaterdag 14 mei 2016

Scooby

Afgelopen woensdag hebben we Scooby laten castreren!

Nu het voorjaar is merkten we steeds meer dat Scooby erg veel belangstelling kreeg van zijn hormonen. Natuurlijk zijn er weer loopse teefjes en dan kreeg Scooby het echt van op zijn heupen. We zijn gelukkig niet echt een loops teefje tegen gekomen want dan was Scooby echt niet te houden geweest. Maar....ook niet loopse teefjes werden zo aantrekkelijk dat Scooby absoluut niet meer wilde luisteren en totaal "in love" raakte met zo`n aantrekkelijk meisje. Regelmatig moest Lex terug lopen omdat Scooby zijn nieuw ontdekte, allerliefste meisje niet achter wilde laten.

Dit begon te irriteren. Ik had nog een vaag plan om een keer een teefje erbij te krijgen- als Max dood zou zijn- en dat teefje dan te laten dekken door Scooby. Maar..... Max is 9 jaar en dus hopen we dat hij nog een paar jaar bij ons is, als we een teefje in huis zouden krijgen dan moet dat eerst lekker jong kunnen zijn en zorgeloos op kunnen groeien...... Hoe zag ik dat voor me??.....dat teefje wordt loops, is nog te jong om gedekt te worden en Scooby wordt helemaal gek door zijn hormonen.... Onhaalbaar plan dus!!

Soms ben ik best verstandig hoor en daarom heb ik dat plan overboord gezet. En de knoop dus door
gehakt en een afspraak gemaakt. Woensdag was het zover en Scooby is zijn balletjes kwijt. Hij heeft een romper aan zodat hij niet kan likken aan de hechtingen en verder is het nu gewoon afwachten totdat hij vergenoeg genezen is om zijn romper weer uit te mogen. Dat hij die aan heeft is wel heel goed want kennelijk jeukt het behoorlijk want hij zit steeds met zijn neus in zijn kruis haha



Geen opmerkingen:

Een reactie posten