dinsdag 2 juli 2013

Even een up-date

Want het is nog steeds erg druk hier in huis. Sterker nog, het wordt steeds drukker. De 9 kittens worden steeds energieker en ondernemender en dan is 9 rond racende monstertjes een hele hoop om om je heen te hebben. Maar....tegelijkertijd is het ook zo leuk:-)

Ze zijn alweer 9 weken en het afscheid gaat al in zicht komen. Komende week alles weer ontwormen en volgende week maandag komt de dierenarts hier thuis alles enten en dan gaan in het aansluitende weekend al 4 van de kleintjes verhuizen.

Ik geef jullie een lijstje waar de kittens heen gaan want daar ben ik best wel trots op:-)
Het nest van Fynn en Flo.
Eerst de fawn katertjes;
- Elvis; hij gaat wonen bij Alicja en Nick en zij hebben al zijn "volle" broertje Logan uit het vorige nest van Flo en Fynn
- Lenny; Hij gaat wonen in Frankrijk bij Karine. Zij gaat met hem fokken.
- Waylon; Hij gaat wonen aan de overkant van de straat bij Sabine, Peter, Yorrick en Julian. Zijn nieuwe naam wordt Whisky.
De fawn poesjes;
- Adèle; zij gaat wonen in Italië bij Emanuela en ook met haar gaat er gefokt worden.
- Kylie; zij is het enige kitten wat nog niet is besproken. Mocht er niemand komen voor haar dan mag ze hier blijven wonen. Ik wil toch graag een kitten van Fynn aanhouden en dat zou Kylie dus kunnen zijn. Het komt dan wat eerder dan gepland, maar ach....ze is zo leuk dat ik dat helemaal niet erg vind.
De blauwe katertjes;
- Armin gaat emigreren naar België samen met zijn zusje Aisha. Zijn nieuwe naam wordt Nebbio.
- Bruno gaat ook een eind weg wonen, helemaal in Noorwegen samen met een Noors wildkleur poesje wat iets ouder is dan hij. Hij heeft als tweede naam Kiachero erbij gekregen. Zijn blauwe zusje wat vorig jaar naar Noorwegen is verhuisd heet Yeti Kiachero of Bahir Dar, dus dat is leuk, ze zijn duidelijk broer en zus.

Het nest van Tess.
Twee wildkleur poesjes;
- Halima gaat wonen bij Dick en Dorinda met als nieuw maatje een Britse korthaar die zich gedraagt als een Bengaal:-) ze zal in haar nieuwe huis Jillian genoemd worden.
- Aisha gaat naar België om samen met Armin bij Hermine en Dirk te gaan wonen. Haar nieuwe naam is Syrah.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten