zondag 27 januari 2013

Sharan

Sharan is vandaag verhuisd naar Venlo. We hebben haar samen weg gebracht en het was super om haar te zien in haar nieuwe thuis. In de auto zat ze nog wat zielig te mauwen in haar reistas, maar eenmaal binnen kwam ze al vrij snel uit de tas stappen om de boel te gaan verkennen.
Lex en ik hebben allebei met verbazing zitten kijken hoe onverschrokken Sharan gelijk rond liep. Behalve  andere katten,zijn er in haar nieuwe huis ook kleine kindertjes en een grote onbekende hond. Natuurlijk was Sharan hier ook al gewend aan honden, maar dit was toch weer een heel anders ruikende- en uitziende hond; een gestroomde Cane Corso van ruim anderhalf, Rosco. En die Rosco was best geïnteresseerd in het nieuwe kleine poezenkind.  Hoewel Sharan toch wel even een hoog ruggetje opzette en een dikke staart kreeg weerhoudt het haar er niet van om gewoon op onderzoek te blijven gaan. Eén keer schrikt ze van Rosco en gelijk slaat ze haar pootjes uit met al haar nageltjes uit. Rosco zal wel snel ontzag voor haar hebben want dit is een pittig meisje wat niet over zich laat lopen:-)
Calimero- de wildkleur Somali kater- is ook heel nieuwsgierig en loopt flink achter Sharan aan,aan  haar kontje te ruiken en ik verwacht dat hij en Sharan morgen samen liggen te slapen en samen spelen. Alles wat we hebben gezien geeft aan dat Sharan weinig stress lijkt te hebben van de verhuizing want eten koste ook geen enkele moeite en dat vind ik altijd een heel goed teken.
Dan is er ook nog blauwe Somali poes Nala die op punt van bevallen staat en dan verandert er weer van alles in huis. Ik denk dat Nala dan wel fel zal zijn tegen die kleine nieuwkomer Sharan,maar ook dat regelt zich wel. Er is genoeg ruimte om elkaar te ontwijken en Sharan is slim genoeg om te weten wat ze moet doen.
Voordat we weg gingen lag ze al languit op het toetsenbord van de laptop en net zag ik een foto op facebook dat ze al lag te slapen bij één van haar nieuwe mensen. Top toch!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten