vrijdag 4 januari 2013

het begint op te schieten

De kittens zijn alweer dik 10 weken en dus gaan we er al naar toe dat de kleintjes gaan verhuizen. Logan, Sharan en Yeti hebben al een plekje waar ze straks naar toe gaan maar die leuke Trevis nog niet.

En dat is moeilijk te snappen want hij is zo leuk en zo mooi!
Persoonlijk is hij mijn favoriet omdat hij ook zo aanhalig is; klimt op de bank om op schoot te komen en loopt overal achter me aan( maar dat doen de andere ook want je weet het nooit....misschien komt er wel wat lekkers uit de kast:-))
Verder heeft hij ook al een prachtig uiterlijk; een stoere katerkop, veel haar en een prachtige kleur.

Vandaag was de fokker- Jacqueline- van Fynn en Flo- de vader en moeder van dit nestje- er en zij was ook erg enthousiast over het kleine spul. Ze was hier samen met een vriendin- Mariëlle- die ook actief is in het Somali/Abessijnen wereldje en de dames waren het eens; het is toch ongelofelijk dat dit mooie ventje nog geen nieuw thuis in het vooruitzicht heeft.
Mariëlle had haar fototoestel mee en zij heeft haar best gedaan om mooie foto`s van Trevis te maken zodat ik die kan gebruiken om hem onder de aandacht te brengen. En wat ik zelf al dacht zeiden Jacqueline en Marielle ook; Trevis zou bij een fokker terecht moeten komen want dat is hij met zijn veelbelovende uiterlijk echt waard.
Hopelijk lukt het met hulp van deze twee ijverige dames een leuke plek voor Trevis te vinden want anders rest er maar één ding...Trevis zelf houden ha ha Zelfs Lex roept dat Trevis dan maar moet blijven terwijl hij het maximum van 4 katten heeft ingesteld........

Het is echt genieten van het hebben van deze monstertjes. Langzamerhand worden ze steeds ondeugender en brutaler; de gordijnen zijn niet meer veilig, ze klimmen overal op en in en de kerstboom was ook leuk speelgoed. Er zijn verschillende- onbreekbare- ballen uit gemept en ik vond gisteren nog een kerstbal onder de radiator in de kamer. Daar was kennelijk lekker mee gevoetbald:-)

Flo zorgt nog steeds erg goed voor haar kroost. Af en toe roept ze de kleintjes bij elkaar omdat ze dan vind dat ze nog even aan de tiet moeten. Het leuke is ook dat Fynn de laatste tijd niet meer piest in huis en dus staat de deur van de achterkamer vaak open zodat het hele kattenspul lekker heen en weer kan lopen tussen achter- en huiskamer. Fynn is vaak in de buurt van zijn nakomelingen en zelfs Suus en Tess kunnen nu beter tegen de kleintjes en hebben zelfs ontdekt dat je er mee kon spelen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten