maandag 21 januari 2013

Vertrek!

Vandaag is het alweer zo ver,de eerste kittens gaan verhuizen. Ze zijn er klaar voor want afgelopen vrijdag kregen ze hun tweede enting- en Yeti haar rabiës enting voor haar vertrek naar Noorwegen- en gisteren heb ik de kittens ontwormd. Best een beetje spannend na de diarree toestanden, maar het is bij allemaal goed gegaan. Trevis en Sharan hadden sowieso niet mee gedaan met die toestanden maar Yeti en Logan wel. Vooral Logan heeft daardoor ingeleverd, maar hij blijft levendig en speels én ontzettend aanhalig, dus hij voelt zich goed!
Het hele volkje gewogen gisteren en dan zie je ook duidelijk verschil; Trevis en Sharan wegen beide rond de 1300 gram en Logan en Yeti rond de 1000 gram. Dat is een groot verschil!

Vanmorgen is Trevis als eerste opgehaald! Hij verhuisd naar Renkum, dus dicht in de buurt en hij krijgt zelfs een vriendinnetje. Nadat Lizelot Trevis had opgehaald reed ze gelijk door naar Apeldoorn waar ze een wit/cypers poesje van 6 maanden had besproken en zo gaan ze straks samen hun nieuwe thuis verkennen. Allebei nieuw en voor allebei spannend, maar wel helemaal super dat Trevis bij een soortgenootje komt want hij zal zijn broertje en zusjes best missen. Kan hij- Frodo, zo heet hij nu- heerlijk spelen en knuffelen met Lucy,maar natuurlijk ook met zijn mensen; Lizelot en haar kinderen:-)

We zijn zeker van plan om een keer te gaan kijken bij Frodo om te zien hoe hij uit groeit en al alles naar wens gaat dan mag hij wellicht ook nog een keer Suus dekken. Natuurlijk is dat pas voor over een tijdje, dus eerst maar eens zien dat hij de geweldig leuke en stoere kater gaat worden die ik verwacht en natuurlijk het allerbelangrijkst; dat hij een geweldig lieve huisgenoot gaat worden.

En dan Logan; ook hij gaat vandaag verhuizen. Hoewel hij flink heeft ingeleverd door de diarree toestanden zie ik een heel levendig, speels en aanhalig ventje en dus mag ook hij vandaag zijn nieuwe thuis gaan verkennen en gaan wennen aan zijn nieuwe mensen. Dat zat gelijk al goed want bij de eerste kennismaking met Nick voelde Logan zich zo op zijn gemak dat hij meteen bij Nick op schoot in slaap viel:-)
Logan is een erg mensgericht ventje. Hij klimt regelmatig op schoot en vind het heerlijk om op je schoot of tegen je benen aan te gaan slapen. Hij is de rustigste van het stel, maar dan nog.....spelen is één groot feest, dus Alicja en Nick.....hou hem lekker bezig. Logan komt alleen bij Nick en Alicja te wonen- zij hebben geen andere dieren- maar Alicja is de komende maanden heel veel thuis omdat ze gaat afstuderen en dat is heel veel thuis werken en dan krijgt ze heerlijk het gezelschap van Logan om zich heen. ik voorspel dat ze vaak met Logan op schoot zal zitten te werken en dat ze regelmatig een kleine vent over haar toetsenbord heeft lopen;-)

Ik ga Logan straks weg brengen want dan kan ik Nick en Alicja hun nieuwe huisje zien én zien waar Logan komt te wonen.

2 opmerkingen:

  1. Veel succes, vind je het moeilijk om afscheid te nemen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nee, dat valt eigenlijk wel mee. Ik weet vanaf het begin dat de kittens weer gaan verhuizen en ik geniet altijd enorm van de blije gezichten als een kitten wordt opgehaald of als we het weg brengen. Zo leuk om te zien hoe een warm thuis de kittens krijgen! Daar doe ik het voor:-)

    BeantwoordenVerwijderen