maandag 27 december 2010

Het gaat redelijk met Nimah. Ze lijkt al wat dikker te zijn geworden en ze loopt af en toe door het huis, maar....het grootste gedeelte van de dag ligt ze nog in de badkamer op de verwarming. Ze gaat dus mee op vakantie naar Drenthe want haar antibiotica kuur is verlengd en ook heeft ze er wat bij gekregen tegen allergie/astma. Eens kijken of ze nu harder gaat opknappen en of het probleem met haar luchtwegen weer terug komt als we dat medicijn afbouwen. Dan weten we dat de aanleiding voor de longontsteking een allergie en/of astma is.

Ook Fay gaat mee op vakantie. Zij is nog steeds erg fel regen de andere poezen in huis en dan vooral tegen Tess. Om rust te creëren in huis nemen we Fay ook mee. Dat is ook gezellig voor Nimah want deze twee dames samen dat gaat prima samen. Als we terug komen dan gaan Stavros en Jima al snel verhuizen en dan kunnen we zien of de verhoudingen tussen Fay en de andere weer normaal worden. Ik hoop het wel want anders moeten we aan andere dingen gaan denken en daar ben ik -nog- niet aan toe.

Rana, Keli en Max staat een leuke week te wachten. Heerlijk in het huisje in het bos, de baas de hele dag thuis en heel veel aandacht en lekkere wandelingen. Wat wil een hond nog meer. John en Marion zijn ook op hetzelfde park in een huisje met Beau, Kane en Romy, dus er zullen vast ook gezamelijke wandelingen worden gemaakt en dat is altijd heel gezellig. Ook erg leuk om te zien is dat Max dan heel erg onderdanig is naar Beau en Kne en meestal tussen ons blijft lopen. Waagt hij zich even een stukje verder, in de buurt van Romy bevoorbeeld, dan hoeft één van de mannen van Romy maar naar hem te kijken en Max loopt weer bij ons. Wij vinden dat altijd geweldig want normaal is Max niet zo snel onder de indruk en heeft híj meestal het gevoel dat hij heel wat is. Nu zien we hem in eens als een klein ventje met enorm veel onzag voor papa Beau en "ome Kane".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten