dinsdag 7 december 2010

Stavros..................

.............is terug! Vandaag is hij terug gebracht vanuit Den Haag. Toen hij hier weer in huis was stopte hij gelijk met miauwen. Dat miauwen heeft hij vol gehouden zolang hij is weg geweest. Bij alles wat hij deed, zelfs tijdens spelen, knuffelen en eten miauwde hij door. Alsof hij constant op zoek was naar zijn maatjes. Omdat hij elke 6 weken mee zou moeten reizen naar Zwitserland hebben zijn nieuwe baasjes niet door gezet om hem te laten wennen. Hun gevoel was dat hij zo`n reis en het iedere keer verplaatsen niet zou kunnen bol werken, omdat hij nu ook al zo gevoelig op deze verhuizing reageerde.

Ik ben gelijk aan het werk gegaan om een nieuw plekje voor Stavros te vinden en dat is gelukt!! Ik heb als eerste de nieuwe baasjes van Jima( het kleine blauwe poesje) gemaild. Mijn idee ws nl. dat de verhuizing voor Stavros makkelijker zou verlopen als hij samen met een ander kitten geplaatst zou kunnen worden. Omdat de nieuwe baasjes van Goba( het blauwe katertje) al een poes in huis hebben leek het niet zo`n goed idee om hun te vragen of ze Stavros ook wilde hebben. Dan zouden er tegelijk 2 Abessijnen in huis komen en dat zou heel sneu zijn voor Muis( de kat die ze al hebben) want dat zou dan ws. echte Abessijn terreur worden:-)
Dus samen met Jima lijkt de beste optie. Ik heb uitgelegd wat er is gebeurt met Stavros en daarbij de vrag gesteld of zij( tegen een gereduceerde prijs) Stavros erbij willen kopen. En vandaag kreeg ik antwoord.....Stavros verhuisd samen met Jima naar Utrecht:-)
Het lijkt deze moeder met 2 zoons ook wel heel leuk voor Jima om een maatje te hebben en beide zoons zijn ook erg gek op Abessijnen, dus aan aandacht zal het Stavros en Jima niet ontbreken. Ik ben erg blij met deze oplossing en heb er alle vertrouwen in dat het een geweldig twee tal is wat de nieuwe baasjes heel veel plezier zal gaan geven.

Omdat de familie met Kerst naar Hongarije( op familie bezoek want moeder is Hongaars) is zullen Jima en Stavros pas na onze vakantie gaan verhuizen en dus kunnen we voorlopig nog genieten van al het kleine spul in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten