vrijdag 10 mei 2013

Kleintjes worden groot

De kittens van Flo en Tess doen het echt super, dus we hebben ze wat meer ruimte gegeven. Ze blijven nog wel steeds in de doos, klimmen er nog niet uit, maar met een beetje meer ruimte hopen we dat ze het dan nog wat langer leuk genoeg vinden. Er is dan weer meer ruimte te onderzoeken zodat we ze hopelijk nog een poosje in de doos kunnen houden. Dat is wel zo veilig en overzichtelijk. Als de kittens van Suus weg zijn- woensdag vertrekken de eerste 2 en volgende week zondag de laatste- dan mogen ze naar beneden, naar de kattenkamer, en dan valt er heel veel te ontdekken voor ze:-)
 Ze beginnen ook al een klein beetje met het eten van kittenbrokjes. Die staan nu ook in hun doos en ze zien de mama`s daar natuurlijk van eten en dus wordt dat nagedaan.

 Papa Fynn gaat boven geregeld een kijkje nemen bij zijn kleine spul en zo ook gisteren toen ze in hun nieuwe onderkomen waren. Hij is heel relaxt bij zijn kindertjes en ook de moeders reageren heel rustig op de aanwezigheid van Fynn.
Er staat ook een klein kattenbakje in hun nieuwe onderkomen zodat de moeders de kleintjes ook kunnen leren om daarop te gaan. Zo gauw de kittens mee gaan eten willen de moeders graag dat ze zindelijk worden, dus alle gelegenheid om ze dat te leren is er nu. Het kan natuurlijk best nog even duren- tenslotte zijn ze pas drie en halve week,maar ik zie het vanzelf als het gebruikt gaat worden. Dan vind ik kleine klontjes van kleine plasjes in het bakje en dat zijn die van de kittens:-)







Geen opmerkingen:

Een reactie posten