vrijdag 10 augustus 2012

Knabbel en meer....

De berichten over Knabbel zijn goed; hij is weer aardig aan het opknappen en moet nog wel goed aan sterken maar het ergste licht achter hem en hij is weer verenigd met zijn vriendinnetje Rossya. Geweldig om te horen dat we hem er door heen hebben kunnen helpen; eerst wij hier en daarna zijn baasjes thuis. Pak van m`n hart!

Ook over Steffi hebben we goed nieuws; zij heeft een echo gehad en daarop is duidelijk te zien dat ze drachtig is. De pups worden rond 10 september verwacht, dus dat is geweldig nieuws. Keli straks oma van een stel lieve witte wolbolletjes. Natuurlijk gaan we dan kijken en ik zal zeker foto`s plaatsen want ook wij zullen vast heel trots zijn op het nageslacht van Keli.

En dan Siepie.....bij haar begint de dracht op te schieten, over een dag of 5 moet ze gaan bevallen van haar eerste nestje en tevens van Fynn zijn eerste nakomelingen. Dat wordt ook spannend en ook daar zullen we snel gaan kijken. Gelukkig woont Siepie niet zo ver weg; in Amersfoort, dus een kleine moeite om daar even heen te rijden en te gaan kijken bij het kleine spul. Ik ben zo benieuwd naar de kleurtjes.....het blauw van Fynn x het sorrel-zilver van Siepie.....wat zou dat gaan geven?! Nog een paar daagjes wachten en dan weten we het:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten