woensdag 8 februari 2012

........

Ik vind dat ik wat moet schrijven, maar weet eigenlijk niet zo goed waarover. Zo maar wat kleine dingetjes dan. Met Keli en Max is het genieten van de sneeuw, maar....we missen Rana nu wel want zij was altijd degene die het nmeest genoot van de sneeuw. Ze kon dan heel gek gaan rond springen en werd helemaal vrolijk en wild als ze buiten kwam. Daardoor moeten we nu dus veel aan Rana denken.


Helaas kan Lex door het weer niet verder met de kattenren want hij zou door de kou zijn handen niet meer voelen en per ongeluk zijn handen ipv het gaas vast nieten.
Maar....de nieuwe dierenkamer is wel klaar, geverfd en al en o zo leuk geworden. Max en Keli liggen lekker op hun kussens nu ik hier achter de pc zit en ze hebben het duidelijk naar hun zin evenals de katten die hier graag aan het spelen zijn.


Helaas is het niet mogelijk om met paardrijden te oefenen want de bak is knoerhard bevroren op stal. Hopelijk kunnen we morgen gewoon over de weg wandelend naar de rijhal want het zou wel heel jammer zijn als we morgen ook niet zouden kunnen rijden omdat het te gevaarlijk is om met de paarden over de weg te gaan. Maar ja, dan heeft Dublin gewoon een poosje winterrust en ik daardoor ook:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten