dinsdag 27 september 2011

Somali kittens

Er is heel wat te vertellen over Somali kittens.
Eerst Fynn. Hij groeit als kool. Tjonge wat wordt hij al groot en hij is nog maar 5 maanden. ik ben erg benieuwd waar het op uit gaat komen want als hij nog een poosje door groeit dan is hij de grootste kat die wij ooit hebben gehad:-)
Fynn vermaakt zich heel goed met Baki, Asmara en Kiridh en zal ze vast heel erg gan midden als ze vanaf volgende week gaan verhuizen. Ze hebben zoveel lol met elkaar.

Baki- hij gaat Darwin heten-, Asmara- zij gaat Noa heten- en Kiridh zijn morgen alweer 11 weken en dus zijn ze volgende week toe aan hun 2e enting en als dat goed verloopt mogen ze een paar dagen daarna gaan verhuizen. Erg spannend natuurlijk hoe ze het zullen gaan hebben in hun nieuwe huizen, maar ik heb er natuurlijk vertrouwen in want anders zou ik ze niet laten gaan. Het zal wel ontzettend stik worden in huis want samen met Fynn zet dit drietal flink de boel op stelten. De gordijnen zien er niet meer uit en zelf zitten de drukteschoppers ook onder de korstjes van alle stoeipartijen.

En dan Flo. Op 7 september is ze geboren, ons nieuwe fawnkleurige Somali meisje Faithflo. Wij gaan haar Flo noemen, maar op haar stamboom komt te staan Faithflo van het Gildenhuys. Ze komt dus van dezelfde cattery als waar Fynn vandaan komt. Nu maar hopen dat ze net zo leuk en aanhankelijk zal zijn als Fynn want dan zit het helemaal goed. Flo is een dochter van Whisper- het zusje van Tess- en zo krijgen we dus een nichtje van Tess in huis. Flo heeft dezelfde vader als Baki, Asmara en Kiridh en daar ben ik blij mee. Het is een mooie lijn om mee verder te gaan en Flo brengt het derde kleurtje in huis. We missen dan alleen nog sorrel in huis en ik hoop dat we zelf een keer een leuk sorrel meisje in een nest krijgen at we kunnen gaan houden als vierde kleurtje. Maar dat is toekomst muziek. Eerst maar eens zorgen voor dit leuke g(t)roepje en daarna zien we wel weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten