zondag 16 augustus 2015

De tijd vliegt.....

Even terug komen op mijn verhaaltje over het castreren van Fynn. Fynn is afgelopen donderdag naar
de dierenarts geweest en daar is hij vakkundig gecastreerd. Geen baby`s meer van Fynn!
Hij heeft weinig last gehad van de ingreep. Toen ik hem kwam halen was hij nog een klein beetje wiebelig, maar dat was snel over. Nu is hij weer gezellig samen met Suus en hun gezinnetje en mag Fynn gaan wennen aan het idee dat hij nu een "je weet wel"kater is ;-)

Masour, blauw kortharig katertje
Met die kleine ukkiepukkies van het gezinnetje van Fynn en Suus gaat het heel goed. Het zijn een stel ondernemende dondertjes. Ze hebben de buitenren ook ontdekt want met dat warme weer heb ik de deur lekker open gezet. Hoe het kattenluik werkt weten ze nog niet, maar gewoon de deur uit was al snel ontdekt. Ze genieten erg van buiten zijn en stoeien wat af met elkaar. Alles wordt onderzocht en dat gaat geregeld met vallen en opstaan. ze klimmen dan ergens op maar weten niet hoe ze weer naar beneden moeten komen. Dat geeft voor ons een hoop lachwekkende situaties. We kunnen dat heerlijk bekijken vanaf de veranda en daar zitten we dan ook vaak te genieten van het kleine spul.
Jinah,wildkleur kortharig poesje

Het wildkleur poesje- Jinah- gaat niet naar Zweden. De fokker die geïnteresseerd was had toch het geld niet. Helaas. Nu is Jinah dus ook weer beschikbaar en ik hoop dat er een heel leuk thuis voor haar komt en ook voor haar blauwe broertje Masour. Nu de grote vakantie begint af te lopen verwacht ik wel dat er belangstelling zal zijn wat het zijn beide plaatjes van kitten en met dat karakter zit het wel goed als je weet dat ze van Fynn en Suus zijn. Maar voorlopig mogen wij nog van de kittens genieten want ze zijn vandaag precies 6 weken, dus voorlopig verhuizen ze nog niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten