maandag 22 juni 2015

Update van Fynn zijn escort service

Eerst even een update van de dekkingen van Fynn.
Layka- het poesje uit Noord-Groningen, waarvan ik dacht dat ze niet gedekt zou zijn- blijkt toch drachtig. De stiekemerds hebben toch samen nieuw leven verwekt en de kittens worden over een kleine 3 weken verwacht.
Amy- het sorrel Somali poesje waarover ik eigenlijk geen twijfel had- blijkt ook echt drachtig te zijn.
Fynn maakt zijn reputatie waar....hij heeft nog nooit een poes leeg gelaten. Ondanks dat wij er niets van zien laat hij toch zeker zijn amoureuze talenten los op de dames :-)
Het Noorse poesje is niet gekomen en dat is een heel vervelend verhaal. Net de dag voordat ze zou komen kreeg ik de uitslag van 3 dagen ontlasting onderzoek van Fynn....Hij is besmet met Giardia, een parasiet. Hoe rot ook voor de Noorse fokker; het leek de dierenarts en mijzelf geen goed plan om het poesje te laten komen want Giardia is uitermate besmettelijk. Alle poezen en honden hier in huis zijn ondertussen ontwormd en zo zou het weer onder controle moeten zijn.
En....wat ik volgens mij ook niet had verteld is dat Suus ook weer drachtig is van Fynn. Toen Zaza nog geen 3 weken oud was dacht ik dat het leuk voor Suus zou zijn om even in de kattenkamer te zijn bij haar vriend Fynn en zodat ze even naar buiten kon. Omdat zij nog volop zoogde en Zaza nog z klein was had ik er absoluut geen rekening mee gehouden dat ze krols zou kunnen zijn. Dat had ik ook niet gezien, maar....Fynn wel. Ik zou beginnen aan het schoonmaken van de kattenbakken toen ik achter mij een geschreeuw van Suus hoorde. Dat zei al genoeg en inderdaad, toen ik keek, zag ik daar een geslaagde dekking. Ik wilde er eigenlijk niet aan want ik wilde Suus niet nog een keer drachtig hebben. Ik had besloten haar geen 3e keizersnede aan te doen en nu komt het toch zo ver.... een poosje heb ik het dus niet willen geloven, maar ik kan er niet om heen, Suus is wederom drachtig.
Nu lijdt Suus gelukkig nooit onder het hebben van een nest en zeker niet nu het maar één kitten is, maar toch.... Na de geboorte van het volgende nestje zal ik niet zo dom zijn om haar bij Fynn te laten totdat ik Fynn heb laten castreren.
Over een kleine twee weken verwachten we dus weer kittens. Ik ben benieuwd hoe veel het er deze keer zullen zijn want er wordt alweer gewacht op een Somali meisje uit dit nestje. Nog even geduld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten