zondag 24 maart 2013

zo wijs

Zo wijs als de kittens al door de huiskamer lopen te stappen.

Ze waren niet meer in de doos te houden nadat mama Suus ze had laten zien dat er veel meer wereld is dan alleen de kattenkamer. Ik had ze al in de doos in de huiskamer maar dat hadden ze snel gezien....wat zou er buiten de doos te beleven zijn. Ik had daar ook niet zo`n moeite mee want ze gebruiken het kattenbakje al goed en dus mogen ze hun wereld best vergroten. Dinsdag kwam de eerste de doos uit rollen en toen heb ik de andere ook maar gewoon "los" in de huiskamer laten lopen. Zo dapper zijn ze! Staartje omhoog als een antennetje en daar gingen ze. Soms schrikken ze ergens van en dan rennen ze in eens naar  een hoek waar ze zich met z`n allen verstoppen totdat het "gevaar" geweken is en dan gaan ze weer opnieuw op onderzoek uit.
Dat ze daarbij Max en Keli tegenkomen maakt ze niets uit. ze lopen net zo gemakkelijk langs de honden en zelfs er onderdoor:-)

Flenn
Dinsdag avond kwam het eerste kittenbezoek. Heel spannend natuurlijk want zouden ze het kleine volkje leuk vinden en heel leuk natuurlijk ook omdat de kittens net de eerste dag rond liepen. Deze mensen nemen twee kittens omdat ze veel werken en dan hebben de kittens elkaar als ze er niet zijn. Prima oplossing en hartstikke leuk voor twee katertjes.
Heel snel werd al duidelijk dat in ieder geval Flenn bij ze in Amsterdam zal gaan wonen. Dat is ook zo`n leuk mannetje met een prachtig en geinig hoofdje. Hij is ook al een beetje mijn favorietje,maar dat zal ook wel komen dat hij het enige sorreltje is naast 3 wildkleurtjes. Of het andere katertje wat naar Amsterdam zal gaan Tumba of Boras zal zijn is nog niet duidelijk want met 4 weken kiezen is wel erg moeilijk,maar in ieder geval waren ze heel enthousiast over de kittens en weten wij zeker dat ze daar in een "warm nest" terecht zullen komen!

Zondag komen de volgende mensen kijken vanuit BelgiĆ« en volgende week vrijdag de mensen voor Kiruna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten