vrijdag 22 oktober 2010

Kleine poezies

Het gaat heel erg goed met de kleine poezies. Ze groeien als kool. Kioni en Stavros van Fay zijn nu zes en halve week en zijn al behoorlijk ondernemend. Jima en Goba van Nimah worden dit weekend ook al weer 4 weken. Zij zijn nog veel in het mandje bij mama en slapen nog steeds erg veel, maar ook zij gaan de wereld steeds meer ontdekken nu ze overdag beneden in de huiskamer zijn.
Het mandje stat in de bench en ook een kleine kattenbakje en het eten en drinken staan erin. Dit omdat de honden anders de kattenbak leeg eten bllluuuhhh, het eten en drinken zo nodig moeten opmaken en de bench is er vooral om de kittens rust te geven. De honden zijn nogal geïnteresseerd in het kleine spul en daar zijn ze niet altijd van gediend. Jima en Goba maken vanuit de bench- die overigens wel op een kiertje staat- kennis met de drukte van ons huishouden. Kioni en Stavros gaan zelf op zoek naar veilige plekjes en natuurlijk is de la van de secretaire alweer ontdekt als heerlijk veilig plekje.
Het is grappig om Kioni en Stavros door de kamet te zien huppelen. Ze zijn steeds op zoek naar leuke dingen om mee te spelen en zelf een pluisje is al genoeg om er schijnaanvallen op te doen:-) Ook Tess( voorheen Senne) vind het erg leuk om met haar "broertje en zusje" te spelen en dat gaat niet altijd even zachtzinnig, maar ze regelen het zelf wel. Ik laat ze maar gaan en hoop dat Kioni en Tess het erg goed met elkaar kunnen vinden want tenslotte is Kioni straks Tess haar maatje.


Even over Tess( voorheen Senne). We kwamen erachter dat we allemaal niet echt aan deze naam kunnen wennen ondanks dat we het wel een hele mooie naam vinden. Het past gewoon niet bij het karakter van Tess en dus hebben we haar deze week omgedoopt tot Tess

Geen opmerkingen:

Een reactie posten