dinsdag 19 februari 2019

Max in de vakantie

Max was in de vakantie thuis gebleven bij oppas vriendin Caroline. En die twee hebben echt genoten van elkaar. Carolien vond het heerlijk om met Max te wandelen en dus was dat het eerste wat ze deed als ze uit haar werk kwam. Riem om bij Max en gaan. Natuurlijk geen heel lange wandelingen maar toch....Caroline heeft de buurt grondig verkent haha `s Avonds kwam Max lekker bij haar op de bak liggen en dat geeft dan natuurlijk veel gezelligheid. Max werd ook bewonderd door de dochter en vriendin van Caroline want die kwamen op bezoek.

Het gaat nog steeds goed met Max. De medicijnen doen het geweldig en hij is attent en happy. Als we aan zijn rug komen merken we dat dat zeer doet, maar "normaal" lijkt hij geen pijn te hebben Hij wandelt nog steeds graag mee en toen we thuis kwamen van vakantie stond hij heel blij te "dartelen".

Afgelopen zondag kwamen Ferd en Sylvia met hun witte herders Luna en Shasta op bezoek. Luna is een half zusje van Max en Shasta een nichtje. Dat was dikke pret. Je kunt zien dat Max steeds minder hoort en ziet want hij herkende Ferd en Sylvia in eerste instantie niet. Maar na even snuffelen was het duidelijk; ik ken jullie haha

We zijn lekker wezen wandelen met Max, Shasta, Luna en Jip. Jip was nogal onder de indruk van al dat "witte geweld" en dus liep hij heel veel dicht bij mij. Grappig om te zien dat hij dan helemaal niet meer zo stoer is. Aan het eind van de wandeling zijn we gaan eten bij pannenkoekenhuis Kernhem. Grappig hoor om aan een tafel te zitten met 4 honden eronder/ ernaast. Mensen reageren meestal enthousiast op de witte herder en nu zagen ze er ineens 3 + een klein mormel met krulletjes.

Het is vast wel duidelijk dat we van Max genieten zolang het nog kan én we Max nog zo veel mogelijk laten genieten..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten