zondag 17 juni 2018

Verhuizing kitten

Nu Mila is verhuisd betekend dat veel voor Fiep en haar kittens. Zij mogen in de huiskamer met al zijn nieuwe indrukken, waaronder Max...
Zo grappig om te zien hoe die kleine hummels reageren op Max. Lopen ze voorzichtig rond om alles te ontdekken begint dat witte harige "ding"ineens te bewegen. Hoge rug, dikke staart, blazen en spugen naar hem.....en Max verblikt of verbloosd natuurlijk niet haha

Ik heb de kittens van Mila; Otje, Tos en Aagje gewoon in de kamer gelaten zodat de kerels van Fiep ook kunnen wennen aan andere katten dan hun mams. Loua en Bibi zijn in de kattenkamer want ik weet niet hoe Fiep gaat reageren op die dames. Daar wil ik rustig de tijd voor nemen zodat ik geen taferelen krijg zoals met Mila en Fiep en ik ze wellicht nooit meer bij elkaar kan zetten.

Het is best nog heel spannend voor Chumbara, Jabari en Kitanda om in de kamer te zijn. Allerlei nieuwe geluiden, veel meer beweging natuurlijk door Max, de andere kittens en doordat ik rond loop, stofzuig en. En dan gaan ze ook nog kennismaken met de kleindochters dinsdag. Dat zal ook voor een hoop opschudding zorgen. Maar....het is nodig want ze zijn nog niet veel gewend geraakt boven en dus is het echt nodig dat hun wereldje zich uitbreidt en ze leren omgaan met allerlei indrukken. Socialisatie heet dat ;-)

Het is wel reuze gezellig om dat kleine spul om me heen te hebben. Fiep geniet er ook weer heel erg van om beneden te zijn en veel aandacht te krijgen en daardoor geniet ik er ook weer van.

Binnenkort gaan Otje en Aagje alweer verhuizen. Ik ga ze missen deze leuke jongedames. aagje zit nu ook weer op mijn schoot terwijl ik achter de laptop zit.
Iedere keer ervaar ik weer dat het fokken echt mijn passie is en voorlopig ben ik er echt nog niet aan toe m te gaan stoppen. Tenslotte heb ik twee jongedames; Loua en Bibi om weer mee vooruit te kunnen en Tos zal blijven als opvolger van zijn vader Olle als dekkater. Heerlijk vooruitzicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten