donderdag 18 januari 2018

Afscheid

Vandaag heb ik afscheid genomen van 2 van de 3 katertjes van Mila en Beer.
Eerst werd Julius gehaald. Hij zal Ootje gaan heten en kom gezellig bij een Siamees kruising te wonen.
Nero met vriend Max
Daarna werd Caesar opgehaald. Hij verhuisd helemaal naar Zeeuws-Vlaanderen en zal daar bij 3 andere katten komen te wonen; een Kartuizer, een Singapura en een Britse korthaar. De verwachting is dat hij vriendjes zal worden met de Singapura omdat die een vergelijkbaar karakter heeft.

Het is altijd raar als er kittens vertrekken. Het wordt dan zo stil in huis. En nu is Nero alleen zonder zijn broertjes. Dat is natuurlijk ook al een grote overgang. Gelukkig is Fynn heel lief voor de kittens en Nero is ook nog eens vrienden met Max. Nero zal morgen gaan verhuizen en da is het hier zo leeg.... Ik heb dan nog "maar" 4 katten in huis; Fynn, Olle, Mila en Fiep.
Gelukkig weet ik dat Arun en Auluua over een dikke week hierheen verhuizen!

Terwijl de mensen( Leonie en Alex) die Julius op kwamen halen hier waren, stormde het ontzettend. En dat het echt heftig was bleek wel toen ik opeens zag dat de volière omver waaide. Niet te geloven hoe sterk de wind was... Snel naar buiten dus en gelukkig hielp Alex mee om de volière weer overeind te zetten. En wonderbaarlijk genoeg zaten alle vogeltjes er nog in. Helaas gebeurde het daarna nog een keer. En wij weer samen aan de slag om het te herstellen. Gelijk ook maar schoonzoon Gerben gebeld en die heeft met spanbanden de volière vast gemaakt aan de tuintafel.
Er waren wel 3 kanaries ontsnapt tijdens de tweede keer omwaaien maar wonder boven wonder wist Alex er twee te vangen. Helaas 1 kanarie weg dus en die zal het niet gaan overleven buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten