vrijdag 16 oktober 2015

Vervolg....

Nu zijn jullie natuurlijk ook nieuwsgierig hoe het is gegaan met het nest op de show. Nadat ze gekeurd waren mochten ze lekker weer in hun "kooi". Dat klinkt heel onaardig, maar ik had 4 kooien waarvan ik 1 grote heb gemaakt en dat betekend dat de kooi nu 2m x 0,50m was. Hangmatje erin, kussentjes, hangmatje en eet- en drink bakjes. Helemaal top om met z`n 4-en een dagje in door te brengen.

Het nestje bij de keuring
Ik denk dat het allemaal erg veel indruk maakte op de kleine hummels want ze hebben de hele dag heel veel geslapen. Ondanks al de drukte om de kooi heen- er kwamen heel veel mensen bij de kleine hummels kijken- sliepen ze heerlijk door. Hun eerste show ervaring was dus prima. Natuurlijk hebben ze op zo`n moment veel steun aan elkaar.
Ook Beer was voor het eerst op een show. Hij voelde zich onderdeel van het nest- hij was ook begonnen met meedrinken bij Suus- dus ook hij had daar steun aan. Beer was wel duidelijk ondernemender en drukker dan de 3 kleintjes. Misschien had dat te maken met het feit dat Beer alweer een stuk ouder is dan het nest en daardoor makkelijker alle indrukken kon verwerken?!
Ik was in ieder geval heel blij dat ze het alle 4 zo ontzettend goed hebben gedaan.

Halverwege de middag kwamen de nieuwe eigenaren van Masour binnen lopen en kijken naar hun kleine ventje. Omdat hij lekker lag te slapen heeft de zoon van het gezin lekker lopen knuffelen met Beer.
Wolfje
Ze vertelde me dat de naam voor Masour ook verzonnen was en vanaf dat moment heet hij Wolfje!
In het verleden is er al een kitten Vos genoemd, ik heb zelf een Beer, Astrid heeft een Muis, dus de diersoorten zijn goed vertegenwoordigd.

Ook Manuela kwam in de loop van de middag samen met haar zus om poezen te kijken én Jinah op te halen. Van Jinah wist ik al dat ze Lola gaat heten.

Omdat de poezen van een show altijd pas mogen vertrekken als alle prijzen zijn uitgedeeld én de show nogal uitliep, moesten Manuela en Raymond en zijn gezin nog een poos wachten totdat de kittens dan ook echt mee mochten. Op het moment dat er mensen begonnen met hun kooien opruimen hebben we het gewaagd en zijn de twee kleine hummels vertrokken naar hun nieuwe thuizen.

Wolfje komt dus bij een gezin te wonen met 2 kinderen. ze zijn allemaal helemaal enthousiast over hun nieuwe huisgenoot en wat heel leuk is voor Wolfje....over 2 weken komt er ook nog een blauw Abessijn poesje- Luna- bij hun wonen als maatje voor Wolfje.

Jack en Lola
Lola komt te wonen bij Jack- een sorrel Abessijn variant die ook bij ons vandaan komt. Jack is een zoon van Ayla en Kär( van Astrid) en hij krijgt nu dus ook een vriendinnetje. Hoe leuk is dat voor allebei. De eerste foto`s laten al na 2 dagen zien dat ze elkaar hebben gevonden. Ondanks dat er best nog een beetje machtsstrijd gaande is slapen Jack en Lola ook al samen!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten