maandag 19 oktober 2015

Neera Kira en Léon Olle

Kira met Jinah en Masour
Behalve Lola( Jinah) en Wolfje( Masour) is Neera Kira natuurlijk ook verhuisd. Kira is zondag na de
show nog gewoon mee naar huis gegaan, in het mandje samen met Beer. Dat leek ons het meest vertrouwd voor haar.
Diana en Jörg- de fokkers van mijn nieuwe katertje Olle- hebben Olle ook mee terug naar het hotel genomen, zijn moeder Tara in de bench gedaan en daarna kwamen ze naar ons thuis om Kira en Olle te ruilen.

Kira in Duitsland
Zowel Kira- samen met haar broer en zusje- en Olle hadden het geweldig gedaan op de show, dus dat was natuurlijk heel leuk en iets om trots op te zijn.
Olle is een kater die, hoewel hij 2 dagen jonger is dan Beer, echt al heel groot is. Je zou echt niet denken dat hij ook pas 4 maanden oud is. Hij heeft een prachtige kleur en vacht en hij is ook nog eens heel lief.
Voor de zekerheid hadden we de honden in de gang gedaan want om hem nou gelijk aan alles bloot te stellen leek ons een beetje veel. Nog een karakter trek van Olle die gelijk duidelijk wordt; onverschrokkenheid. Maar dat hoort natuurlijk ook wel echt bij Somalies. Hij vind de katten geen probleem en voelt zich al snel op zijn gemak.
Kira samen met Roxi

Kira gaat mee naar het hotel om de volgende dag naar Duitsland te reizen. Ik krijg al snel bericht dat de reis prima is gegaan en ook zij laat haar onverschrokken karakter zien op de foto`s die ik al snel toe gestuurd krijg...ze zit diezelfde middag al samen te eten met de andere katten van Jörg en Diana.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten