woensdag 20 december 2017

Uitvoering van allerlei plannen

Hoe leuk is het om vooruit te kunnen kijken naar nieuw klein spul in huis.
Arun
Dit zijn de nieuwe aanwinsten op katten gebied;
Bij Astrid vandaan komen 2 kittens van Beer en Bindi. Dat Arun hier komt wonen was al duidelijk. Hij zal zijn vader opvolgen als dekkater voor mijn poezen.
Maar......vorige week was ik bij Astrid op een verjaardag en daar bracht Astrid het idee naar voren dat ik toch nog geen chokolaatje in huis heb en dat zij wel een heel leuk poesje met die kleur had......

En daar begon ik natuurlijk over na te denken. En toen kon ik me niet beheersen en sloeg mijn hebberigheid toe.....ik wilde ook dat kleine chokolade meisje hebben.
Aluua
Nu komen er dus 2 kittens bij Astrid vandaan hier wonen; Arun en Auluua el Khamsa. Zoon en dochter( blauw en chocolat) van mijn eigen Beer. Nu is Beer al herplaatst dus hoe leuk is het om 2 kinderen van hem te hebben met hopelijk hetzelfde aanhankelijke karakter als hun vader.

Vanmorgen was ik bij Astrid op de thee om mijn kleine hummels te bekijken. Van Arun heb ik niet zo heel veel gezien want hij was vooral erg druk met stoeien, rond rennen en kattenkwaad uithalen haha Zijn zusje Auluua daarentegen klom gelijk bij mij op schoot en nestelde zich heerlijk regen mij aan. Zo ongelofelijk schattig. Toen ik weg wilde gaan zette ik haar bij Astrid op schoot, maar.....ze wandelde weer terug naar mij en daar zat ze weer.....als een stukje plakband vast gekleefd op mijn schoot. Nu weet ik dus helemaal zeker dat het een heel goede keus is om beide kittens te nemen en dat wordt straks genieten als ze hier zijn komen wonen. Nog eventjes geduld....ze komen eind januari.

En dan heb ik nog Rapunzel. Ook zij is al gereserveerd voor mij en komt in februari hier wonen vanuit de Oekraïne.
Rapunzel
Op facebook kwam ik de foto tegen van het nest van Rapunzel en ik vond die kittens gelijk erg leuk. Er waren nog 2 poesjes beschikbaar en dus heb ik me verdiept in de stamboom en die zag er erg interessant uit voor Nederland. Ik informeerde dus weer en ondertussen was één van de twee poesjes al gereserveerd. Nu had ik aan de hand van de foto`s toch al gekozen voor het poesje met het witte bandje en zij was nog niet besproken. Dat heb ik dus meteen gedaan. Ik heb de aanbetaling over gemaakt en nu is het wachten tot Rapunzel oud genoeg is om naar Nederland te reizen.
Ze komt dan met een koerier die gespecialiseerd is in het weg brengen van kittens. Binnenkort zal ik dus wel horen wanneer de reis wordt gepland en tot die tijd doe ik het nog even met de foto`s die ik van de fokker krijg.

Zo veel voorpret; hoe leuk is dat!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten