maandag 19 augustus 2013

Rust in huis....

....alle kittens zijn vertrokken!

Gisteren zijn de laatste twee kittens vertrokken; Adèle hebben we naar Schiphol gebracht om mee te gaan met Emanuela naar Italië. We moesten al om half 9 op Schiphol zijn dus onze wekker stond op kwart over 6....en dat op zondag ochtend....
Zaterdag avond had ik alles al netjes klaar gezet zodat we op tijd konden vertrekken. Ook heb ik het eten van de katten weggehaald zodat Adèle haar darmen hopelijk niet al te vol zouden zitten tijdens haar lange reis naar Trento.
In het mandje lekker een doekje met het luchtje van hier thuis en toen met Adèle op pad.In de auto vond Adèle het niet zo geweldig, dus ze was veel aan het miauwen.Ik heb geprobeerd haar zo veel mogelijk gerust te stellen,maar ze vond het vreselijk spannend. Op Schiphol treffen we Emanuela al snel en tijdens een korte koffie pauze draag ik Adèle aan haar over. Emanuela inspecteert Adèle grondig en ze is onder de indruk van haar kleur,maar vind haar neus iets te lang. Gelukkig mag ze toch mee naar Italië:-) Ik vertel aan Emanuela dat ze een geweldig leuk karakter heeft en vast heel nieuwsgierig zal zijn in haar nieuwe huis en ook niet bang zal zijn voor de honden. Ik merk aan Emanuela dat ze dat eerst zelf wil zien en van plan is Adèle heel voorzichtig te introduceren in haar nieuwe huis. We helpen nog even met het inchecken en dan vertrekt Adèle naar Italië in een klein reismandje. De planning is dat Emanela en Adèle rond 15u thuis zullen zijn en dan heeft Adèle er een reis op zitten vanaf 7u, dus ze zal dan vast hongerig en dorstig zijn en wat denk je van de behoefte aan een kattenbak!

Nadat we thuis zijn is het laatste kitten aan de beurt om te gaan verhuizen; Whisky gaat naar de overburen. Zij kijken er al weken naar uit dat Whisky bij hun komt en nu ze terug zijn van vakantie is het eindelijk zo ver. Makkelijk hoor,alleen de straat over steken met Whisky in zijn reismandje. Bij Peter en Sabine werden we verwelkomt met lekkere taart en Whisky werd onthaald als een prins.Mooie nieuwe ren in de tuin, speelgoed binnen en ook Jorick en Julian kijken uit naar de komst van hun "kleine hond". Molly en O`Neil- de hondjes- zitten in de bench zodat whisky rustig kan wennen.
Omdat hij gelijk al zo ontspannen rond loopt mogen de hondjes na 10 minuutjes al los en dat verloopt werkelijk verbazend rustig! Whisky loopt rond alsof hij daar altijd al hoorde, de honden snuffelen even aan hem,maar omdat hij geen gekke dingen doet is dat gelijk al goed. Iedere keer zijn Lex en ik weer verbaasd hoe ongelofelijk stabiel de kittens van Fynn zijn. Hij geeft duidelijk zijn relaxte karakter door. Whisky onderzoekt zijn ren, hij ziet waar zijn kattenbak staat en hij gaat al lekker eten. Kortom; de introductie van Whisky in zijn nieuwe gezin verliep volkomen probleemloos:-)

Ik weet zeker dat Adèle en Whisky hun nieuwe mensen heel gelukkig gaan maken en dat er super voor ze gezorgd gaat worden!!
Maar natuurlijk vergeten we Cooper bij Nick en Alicja, Noshi in Oslo,Lenny in Zuid-Frankrijk, Nebbio en Syrah, Lilian bij Dick en Dorinda en Kylie die al laatste een plekje vond, niet en ook zij zullen voor een hoop plezier en liefde zorgen in hun nieuwe thuizen:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten