maandag 2 juli 2012

YESSSS

Dit is de titel van het mailtje dat ik gisteren kreeg van Ineke, de eigenaresse van Siepie..... De meesten zullen het nu al snappen; Siepie is drachtig!! Kennelijk zijn Fynn en Siepie er heel stil mee bezig geweest want ik heb niets gehoord. Maar.....gisteren was de zus van Ineke op bezoek en zij is een zeer ervaren fokster van Somali`s en zij gaf het oordeel; drachtig.
Ik kreeg een paar dagen terug al een mailtje dat Siepie nog steeds niet krols was, dat ze erg goed at en dat ze wat meer aan het luieren was. Allemaal tekenen dat ze drachtig zou kunnen zijn. Ook de tepeltjes leken iets dikker en dat is de meest brouwbare aanwijziging dat een poes drachtig is. Die tepeltjes verkleuren drie weken na het dekken ook veel meer roze en weet je het eigenlijk zeker, er komen kittens. In dit geval van Siepie en Fynn. Fynn zijn allereeste nakomelingen worden niet bij ons in huis geboren maar in Amersfoort.
Reken maar dat we gaan kijken als de kittens zijn geboren, maar eerst maar eens zien dat de dracht goed verloopt, dat er gezonde kittens worden geboren en dat Siepie haar moederlijke taken goed op zich neemt. Siepie is rond 15 aug. uit geteld en dus hebben we nog zo`n zes weken te gaan voordat het echt zo ver is. Maar ik geniet nu al van het idee dat het gaat gebeuren; onze geweldig lieve en mooie Fynn krijgt kindertjes.
Als Flo in september gedekt mag worden( en Suus in december) weten we in ieder geval al dat Fynn ze kan verwekken:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten