dinsdag 24 april 2012

De reis

Over de reis vanuit Zweden met ons kleine meisje kan ik kort zijn; dat ging geweldig!! Wat een dotje van een poesje. Omdat ze meteen uit de bench kwam- de gaten waren te groot- was dàt dus geen succes. Toch maar in het kleine reismandje, maar dat voor 12 uur.....
Na twee uurtjes rijden bedacht Jessie dat het beter zou zijn om har gewoon los in de auto te houden en te zien hoe ze dat zou vinden. Het gevaar daarvan is natuurlijk dat ze door de auto heen zou lopen en wellicht onder een pedaal terecht zou komen oid. Maar.....dit kleine vrouwtje vond het allemaal best. Jessie voerde haar brokjes op schoot en vervolgens is ze lekker gaan slapen. Bij het wisselen met rijden liep ze even wat door de auto en daarna....slapen op schoot.
Op een gegeven moment liep ze naar achteren en deed ze netjes een plas op het kattenbakje wat daar voor haar stond. Nog een rondje door de auto en toen nog poepen op het bakkie ook!! Is het geen kanjer:-) De hele reis heeft ze lekker ops choot gelegen, af en toe even wat spelen, maar vooral heel veel slapen.
Alle indrukken in een paar dagen tijd- met het vliegtuig naar Goteborg, over genomen worden door vreemde mensen en naar een hotel, daarna zo`n lange rit in een auto- waren kennelijk zeer vermoeiend en dat maakte dat dit een geweldige reis met haar was. Op dat moment hebben we geconcludeerd dat Kate een te harde naam voor dit relaxte en o zo lieve meisje zou zijn en dus moest daar nog even over nagedacht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten