maandag 5 december 2011

Flo is hier!

Zaterdag is ze dan eindelijk bij ons komen wonen; de kleine Flo( volledige naam: Faith-Flo van het Gildenhuys)
En wat een dingetje is dat...Ze loopt nu- maandag ochtend- al op mijn computertafeltje terwijl Max op een paar centimeter afstand ligt. De honden zijn niet de grootste dreiging; dat is Tess. Omdat Tess tegen Flo blaast, blaast Flo tegen Terss. Dit in tegenstelling tot Fynn; hij vond Flo al gelijk heel leuk en interessant, maar ook daar moest Flo wel EVEN aan wennen. Dat was nl al heel snel voor elkaar.
Amper een paar uurtjes bij elkaar in huis en ze lagen al dichtbij elkaar op de bank. Ook heeft Fynn Flo al gewassen en ze zijn dan ook al aardig aan elkaar gewend. Alleen als Fynn wil spelen- hij is nogal lomp- heeft Flo nog zo iets van:,,doe jij eens voorzichtig met mij, ik ben nog klein".Zoals we ondertussen al zijn gewend van een nieuwe Somali hier in huis, is ook Flo behoorlijk onverstoorbaar. Ach en met Tess komt het ook wel goed hoor. Tess is ook een heel vriendelijke poes, maar ze ziet Flo nu ws. nog even als een bedreiging omdat het ook een poes is. Zij is de Leading Lady in huis en wil dat natuurlijk graag zo houden. Over een paar dagen zijn deze dames ws. ook goeie vriendjes en dat zal een hoop plezier geven voor ons allemaal. Ik ben nu al helemaal verliefd op dit prachtige, maar vooral ook ontzettend leuke en ondernemende meisje. Ze zit nu al bij ons op de schouder en zit dan al te spinnen. Dat beloofd wat...


Flo is gebracht door Jacqueline en Edgar en dat zijn natuurlijk ook de fokkers van Fynn. Zij waren dan ook heel benieuwd om hem weer te zien en wij waren benieuwd wat ze van hem zouden vinden. Nou ze waren ENTHOUSIAST!! Vinden hem een prachtige kater, mooie kleur en prachtige staart en hij schijnt erg op zijn vader Buddy te lijken. Ook zijn karakter liet hij gelijk weer goed zien want hij zat prinsheerlijk op de tafel om alle aandacht met veel plezier in ontvangst te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten