zondag 20 september 2015

Kraam/kitten bezoek

Afgelopen weekend zijn we naar cattery Kittybun in Nieuwe Pekela geweest om te kijken naar de kittens van Fynn en Amy. Amy heeft twee katertjes van Fynn; een blauwe en een sorrel; Rafiki en Ramses.

Wat zijn dat een prachtige kereltjes zeg! Beide zijn compact gebouwd en dat is echt naar de bouw van moeder. Zij is een mooie stevige poes en dat zie je ook terug bij deze prachtige stevige katertjes. Natuurlijk zijn het ook katertjes en die zijn altijd wat steviger dan poesjes maar ik moet het eerlijk zeggen....wat een prachtige ventjes! Toen we er waren lagen ze eerst te slapen maar even later werd er gespeeld door ze.
Amy met Rafiki
Ramses
Heerlijk natuurlijk dat ze met z`n tweeën zijn want dat geeft veel speelplezier, maar ook lekker slapen met z`n tweeën is natuurlijk heerlijk. Amy liet nog even zien hoe goed ze moedert over haar zonen; Rafiki werd gezoogd en kreeg een wasbeurtje.

Beide jongens zijn nog BESCHIKBAAR en dat snap ik echt niet....zij verdienen allebei een leuk thuis en misschien is er wel iemand die deze twee mannetjes samen wil hebben......?!







Vrijdag zijn we naar Uithuizen geweest om nog 3 kittens van Fynn te gaan bekijken. Bij Cattery Sadee von Warjo zijn 3 zwart-zilveren Somali kittens geboren. Dat zijn de enige 3 zwart-zilveren kittens die er zijn van Fynn. Moeder Layka is zwart-zilver en dat heeft ze dominant door gegeven aan haar kinderen; 2 poesjes en 1 katertje. Ik zeg altijd dat ik niet van de zilvers hou maar ik moet zeggen dat ik zwart-zilver wel mooi vind. Vooral het heel donkere katertje vond ik erg mooi. Misschien speelt mee dat de kittens van Fynn zijn en dat ik daardoor bevooroordeeld ben.....

katertje
De kittens zijn 9 weken en enorm ondernemend. Ze leven in een groep van 11 volwassen katten( Oosterse korthaar, Aby variant en Somali) en ook is er nog een nestje met kittens van 4 weken.
poesje
De kittens zijn super gesocialiseerd en ook deze 3 kittens zijn NOG BESCHIKBAAR!






http://sadeevonwarjolayka.blogspot.nl/2015/07/layka-nog-1-weekje.html








En dan de laatste kittens van Fynn. Zij zijn op 19 september geboren en het zijn 2 blauwe- en 2 fawn kleurige Somali kittens. Natuurlijk zijn deze hummeltjes nog heel pril en moeten we nog even
Lita met haar kleintjes
afwachten of alles goed blijft gaan, maar de eerste berichten over de zorgen van mama Lita voor haar kroost zijn positief. Natuurlijk gaan we over een aantal weken ook bij deze wondertjes kijken maar we wachten even tot dat ze rond lopen te rennen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten