vrijdag 7 september 2012

Baby-nieuws!

Vandaag is een erg leuke dag want de pups van steffi zijn geboren!! Steffi was eigenlijk uitgeteld op 10 september maar ook dit doet ze zoals Keli; nooit helemaal die negen weken uit dragen maar altijd wat eerder bevallen. En wat ze nog meer doet met als Keli; bijna allemaal reutjes. Van de zes pupjes zijn er vijf reutjes en één teefje. En Steffi heeft het allemaal geweldig goed gedaan!

Gisteravond was haar temperatuur met een graad gezakt en dat is het teken dat de bevalling binnen 24 uur gaat beginnen. Vannacht werd er al naast Steffi geslapen maar was er nog niets gebeurt. Vanmorgen om half 10 werd de eerste pup geboren en dat was een teefje. Daarna dus alleen nog maar reutjes, maar wat maakt dat uit, als ze maar gezond zijn en alles goed doen vanaf het begin en dat is vooral; drinken bij mama!

Wij zullen zeker snel gaan kijken naar dit kleine witte volkje en dan nog wat foto`s maken want dat Keli oma is geworden.....ik vind het heel bijzonder!!

Zijn ze niet prachtig?! En zo leuk....één van deze pupjes komt in Ede wonen; het teefje!!


Maar....ik heb nog meer nieuws! Ik had al verteld dat Fynn en Flo "de liefde hadden bedreven" en vandaag zag ik dat Flo haar tepeltjes rose zijn verkleurd. Er gaan dus echt "love-baby`s" komen van dit bijzonder innige stel. Zo spannend wat dat gaat geven, maar eerst maar zien dat alles tijdens de dracht goed verloopt en voorlopig nog geduld hebben. De kittens worden rond 22 oktober verwacht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten