maandag 19 december 2016

Het gaat goed!

Takoda
Het gaat goed met Takoda!! Vrijdag is hij opgehaald en ik hoorde zaterdag al dat het boven verwachting goed gaat met hem. Is dat niet geweldig?! Hij heeft zijn nieuwe thuis gevonden.
Takoda, Macho en Nowa

Het gaat ook goed met de kittens. Ze zijn uit de doos gegroeid en zitten nu in de kamer bench( of hoe noem ik dat?) Daarin staat een bakje eten, een kattenbakje en wat meer speelgoed. ook heb ik er een hol aan vast gemaakt zodat ze daar lekker in kunnen kruipen. De extra verwarming en het warmte dekentje zijn er nu namelijk ook uit. Ze zijn actief genoeg om zichzelf en elkaar warm te houden. Ook dat hoort bij groot worden, jezelf warm houden.

Gisteren vond ik voor het eerst klein klontjes in het kattenbakje. Dat betekend dat de kleine hummels beginnen te snappen waar dat voor is. Als ik het idee heb dat ze het helemaal door hebben dan mogen ze vrij in de logeerkamer rondlopen. dan weten ze dat ze op het bakje moeten gaan en kunnen ze dus weer meer ruimte krijgen. Vanaf dan zal het echt nog meer genieten worden want dan kunnen ze rond gaan rennen en van alles gaan ontdekken. ze worden alleen maar leuker de komende weken.
Volgende week komen ook de mensen op bezoek die een optie op een kitten hebben. Voor Etosha
Etosha
komt Kelly met haar kinderen kijken. Zij willen eigenlijk een Somali poesje maar wel sorrel. Etosha is wel sorrel maar een Aby variantje. Hopelijk kunnen haar charmes Kelly en haar kinderen toch over halen om haar in huis te willen nemen. en met het karakter van Beer en Noes gecombineerd moet dat zo lukken ;-)

Saadani en Akiki
De andere mensen komen ook kijken; Antoinette en haar man, komen voor 2 kittens; liefst kortharig. Er is 1 chocolat poesje kortharig; Saadani en 1 van de blauwe katertjes is ook kortharig; Rafiki.
het enige Somali poesje is Erindi en zij zal hier blijven. Dat betekend dat er nog maar 1 kitten beschikbaar is is; Akiki, het blauwe Somali katertje. Hij krijgt ook echt wel een warm thuis, daar ben ik niet bang voor. Ze zijn nog zo jong en er komen wel leuke mensen voor hem in de komende weken.


Rafiki
De kittens eten ook al wat brokjes en als ik `s avonds met het blikvoer kom, is het helemaal feest. Dat vinden ze ontzettend lekker en Fiep moet echt haar best doen om ook bij het bakje te komen om wat mee te kunnen eten. zo grappig om zulke kleine hummels zo te zien aanvallen "als wolven".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten